Bugun...



Saldırının ardından Sırbistan Eğitim Bakanı Branko Ruzic istifa etti

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bir öğrencinin 8'i çocuk 9 kişiyi babasının silahını alarak öldürdüğü okul saldırısının ardından Sırbistan Eğitim Bakanı Branko Ruziç istifa etti.

facebook-paylas
Tarih: 08-05-2023 15:08

Saldırının ardından Sırbistan Eğitim Bakanı Branko Ruzic istifa etti

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 3 Mayıs'ta 13 yaşındaki bir öğrenci, babasının silahıyla okulundaki 8 öğrenci ve 1 güvenlik görevlisini öldürmüş, saldırının ardından ülkede 3 günlük ulusal yas ilan edilmişti. Olayın ardından Sırbistan Eğitim Bakanı Branko Ruziç, istifa etti.

"MANTIKLI BİR İSTİFA KARARI VERDİM"

İstifasını Sırbistan Başbakanı Ana Brnabiç'e sunan Ruziç, istifa mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Sorumlu ve iyi yetiştirilmiş bir adam, şimdiye kadarki tüm kamu görevlerini yerine getirmiş bir profesyonel, bir ebeveyn ve bir Sırbistan vatandaşı olarak mantıklı bir şekilde istifa kararı verdim".

Haberler.com / Ozan Kılıç - Dünya

Sırbistan Belgrad Dünya Güncel Haberler




Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARŞİVİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI