Bugun...



Karataş’ta Hem Hizmet Hem Sıfır Borç Gururu: Cumhuriyet Cafe Kapılarını Açtı

Karataş Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışının yeni bir örneği olan “Cumhuriyet Cafe”yi törenle hizmete açtı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, belediyenin artık borçsuz olmasının ötesinde, tüm alacakları ödenmiş ve esnafıyla barışık bir yönetim inşa ettiklerini müjdeledi.

facebook-paylas
Tarih: 15-04-2026 17:57

Karataş’ta Hem Hizmet Hem Sıfır Borç Gururu: Cumhuriyet Cafe Kapılarını Açtı

 Karataş Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışının yeni bir örneği olan “Cumhuriyet Cafe”yi törenle hizmete açtı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, belediyenin artık borçsuz olmasının ötesinde, tüm alacakları ödenmiş ve esnafıyla barışık bir yönetim inşa ettiklerini müjdeledi.
ADANA / KARATAŞ – Karataş Belediyesi, kentin sosyal dokusuna katkı sunacak olan Cumhuriyet Cafe’nin açılışını geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Özellikle öğrenci ve emeklilere yönelik indirimli hizmet sunacak olan tesisin açılış törenine; CHP Adana İl Sekreteri Ahmet Orkun Parsak, CHP Karataş İlçe Başkanı Cengiz Şimşek, Karataş Sahil Güvenlik Komutanı, Karataş İlçe Emniyet Amiri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Karataş: “Borçsuz Bir Belediye İnşa Ettik”
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, görevdeki 2 yıllık süreci özetleyerek mali disiplin ve hizmet odaklı belediyecilik vurgusu yaptı. Başkan Karataş, şunları söyledi:
"2 yıllık görev süremiz zarfında önceliğimiz alın teri döken emekçimiz ve esnafımız oldu. İşçi alacaklarını ve emekli personelimizin tüm haklarını eksiksiz ödedik. Bugün Karataş Belediyesi, esnafına borcu kalmayan, SGK dahil olmak üzere hiçbir kuruma borcu bulunmayan, mali yapısı dimdik ayakta bir belediyedir. Bu güvenle halkımıza verdiğimiz sözleri birer birer tutuyoruz."
Karataş’ın Çehresi Değişiyor: Tapu Sorunu ve Yeni Yatırımlar
Konuşmasında devam eden projeler hakkında da bilgi veren Başkan Karataş, ilçenin kronikleşen sorunlarına neşter vurduklarını belirtti. Karataş’ın turizm ve kültür vizyonunu şu sözlerle aktardı:
* Tapu Müjdesi: "Yıllardır çözülemeyen tapu sorununda artık sona geldik."
* Kültürel Atılım: "Atatürk Gençlik Merkezi’mizin açılışı için gün sayıyoruz. Gençlerimiz için modern bir merkez hazırladık."
* Can Dostlar Unutulmadı: "Sokak Hayvanları Transfer Merkezi’ni hayata geçirerek can dostlarımıza güvenli bir liman sağladık."
* Turizmde Atılım: "Kumluk Tabiat Parkı’nda inşa edeceğimiz 11 yeni bungalov ev ile ilçemiz turizmine can suyu olacağız."
Öğrenci ve Emekliye Müjde: Cumhuriyet Cafe
Yeni açılan Cumhuriyet Cafe’nin özellikle ekonomik şartlarda zorlanan kesimlere nefes aldıracağını belirten Başkan Karataş, "Öğrencilerimiz ve emeklilerimiz burada uygun fiyatlarla, kaliteli vakit geçirebilecek. Karataş’ın güzelliklerini yaşamak isteyen herkesi ilçemizde tatil yapmaya davet ediyorum," dedi.
Siyasi Kanattan Tam Destek
Açılışta söz alan CHP Adana İl Sekreteri Ahmet Orkun Parsak, hayata geçirilen projelerin Karataş’ın kimliğine çok yakıştığını belirterek Başkan Karataş ve ekibine teşekkür etti. CHP İlçe Başkanı Cengiz Şimşek ise ilçenin kalkınması için emeği geçen herkese şükranlarını sundu.
Tören, kurdele kesimi ve tesisin gezilmesinin ardından sona erdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ADANA YEREL Haberleri

HABER ARŞİVİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI