Bugun...



Arnavutluk Türkiye'ye depremde destek olması için 73 yüksek eğitimli personelden oluşan iki ekip gönderdi

Arnavutluk Türkiye Başkonsolosu Blerta Kadzadej'e Arnavutluk olarak Türk halkının yanında olduklarını belirtip Türk halkına taziyelerini bildirdi. Ülkeden 73 yüksek eğitimli personelden oluşan iki ekip gönderildi.

facebook-paylas
Tarih: 10-02-2023 14:43

Arnavutluk Türkiye'ye depremde destek olması için 73 yüksek eğitimli personelden oluşan iki ekip gönderdi

Arnavutluk bugüne kadar Türkiye'ye arama kurtarma görevlerinde 12'si doktordan oluşan bir ekip ve bu görevlerle ilgili ekipmanlar da dahil olmak üzere toplam 73 yüksek eğitimli personelden oluşan iki ekip gönderdi.

"TÜRK KUVVETLERİYLE OMUZ OMUZA"

Blerta Kadzadej'e, "Malatya'da Türk kuvvetleriyle omuz omuza görev yapan ekipler, çok düşük sıcaklıklara meydan okuyarak enkaz altındaki insanların hayatını kurtarmaya çalışıyor." açıklamasında bulundu.

4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU KURTARDILAR

Ekip dün 18 saatlik çalışmanın ardından daha fazla tıbbi bakım için hastaneye nakledilen 4 yaşındaki bir çocuğu kurtardı. Arnavutluk halkı bu çok zor günlerde kardeş Türkiye'nin yanındadır.

Depremzedeler İçin Ücretsiz Barınma Yerleri Son 1 Saatte Meydana Gelen Depremler: Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Depremler Listesi

Zehra Yaşık Editör Haberler.com - Dünya

Kahramanmaraş Depremi Arnavutluk Türkiye Dünya Güncel Haberler




Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARŞİVİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI