Bugun...



Adana'da yorgun mermiler 2 kişiyi yaraladı

Adana’da bir dönerci sahibi Ramazan Malgir, ‘yorgun mermi’ kurbanı oldu. Başına isabet eden mermi sonucu yaralanan Malgir, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-06-2025 18:26:11 Tarih: 10-06-2025 18:53

Adana'da yorgun mermiler 2 kişiyi yaraladı

konya escort

Adana’da 2 kişi yorgun mermi ile vuruldu.  

Adana’da bir dönerci sahibi Ramazan Malgir, ‘yorgun mermi’ kurbanı oldu. Başına isabet eden mermi sonucu yaralanan Malgir, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, merkez ilçe Seyhan’da yaşandı. Mahalledeki bir dönerci sahibi Ramazan Malgir, burada tavuk dürüm keserken, işyerinin tavanından düşen bir yorgun merminin hedefi oldu. Başına isabet eden mermi nedeniyle kanlar içinde yerde kalan Malgir, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Malgir’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis de yorgun merminin peşine düşüp, maganda ya da magandaları her yerde arıyor.

Bir deger olay da ise, Adana'nın Karaisalı ilçesinde ailesiyle bayramlaşmaya giden bir kişi, aracından eşya indirirken karnına yorgun mermi isabet etti. 
  Olay, merkez Karaisalı ilçesine bağlı Topaktaş Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, eşi Sinem Ateş ve 5 yaşındaki oğluyla birlikte ailesini ziyaret etmek üzere köye gelen 36 yaşındaki Burak Ateş, karnına isabet eden kurşunla yaralandı. Hastaneye kaldırılıp ilk tedavisi yapılan Ateş'in sağlık durumu stabil hale getirildi. Ateş'in karnında bulunan merminin cuma günü yapılacak operasyonla çıkarılacağı öğrenildi.

escort konya






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

HABER ARŞİVİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI