Bugun...



Adana'da vahşet...

Adana’nın merkez ilçesi Seyhan’a bağlı Gülbahçesi Mahallesi’nde 44 yaşındaki Zukaa Mahmoud, bulaşıkçı olarak çalıştığı kebapçıda, 24 yaşındaki öz oğlu A.B.’nin bıçklı saldırısına uğradı.

facebook-paylas
Tarih: 11-06-2025 11:04

Adana'da vahşet...

 44 yaşındaki Zukaa Mahmoud, bulaşıkçı olarak çalıştığı kebapçıda, 24 yaşındaki öz oğlu A.B.’nin bıçklı saldırısına uğradı. Defalarca bıçkladığı annesinin boğazını kesp öldren cani evlat ise, her yerde aranıyor.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi Obalar Caddesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, bir kebapçıda bulaşıkçı olarak çalışan Zukaa Mahmoud (44), her zamanki gibi erken saatte işe gitti. Kısa bir süre sonra dükkana gelen oğlu A.B. (24), tezgâhtaki bıçağı alıp annesine saldırdı. Annesini defalarca bıçaklayan ve boğazını kesen zanlı dükkandan kaçtı. Zukka Mahmoud'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

HABER ARŞİVİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI