Bugun...



Gönül Sofrasında Dava Arkadaşlığı Yeniden Pekişti

AK Parti 2014–2024 yılları arasında Seyhan İlçe Belediye Meclisi’nde görev yapan meclis üyeleri, Ali Coşkun’un ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 19-03-2026 16:12

Gönül Sofrasında Dava Arkadaşlığı Yeniden Pekişti

 AK Parti 2014–2024 yılları arasında Seyhan İlçe Belediye Meclisi’nde görev yapan meclis üyeleri, Ali Coşkun’un ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Ev sahibi Ali Coşkun, programda yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:
“2014–2024 yılları arasında Seyhan Belediye Meclisi’nde birlikte görev yaptığımız kıymetli yol arkadaşlarımızla yeniden bir araya gelmek; yalnızca bir buluşma değil, aynı zamanda kurumsal hafızanın ve dava bilincinin güçlü bir yansımasıdır. 

AK Parti geleneğinde dava; ortak aklın, müşterek vicdanın ve süreklilik taşıyan hizmet iradesinin adıdır. 
Bu anlayışla, dün olduğu gibi bugün de aynı istikamette yürümeye, milletimize olan sorumluluğumuzu kararlılıkla sürdürmeye devam ediyoruz.”

İftar programında, geçmiş döneme ait hatıralar yad edilirken Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ön plana çıktı. Program, katılımcıların karşılıklı iyi dilekleriyle sona erdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARŞİVİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI